Knaus Husbil

Knaus husbil har som mål att ge en lyxig och komfortabel resa under semestern. Därför är funktion och design det allra viktigaste för att uppnå deras mål. Jag som själv kört en Knaus husbil, kan säga att det var en otrolig känsla att få köra en sådan modern och lyxig husbil som ger dig en större känsla av frihet. Därför är detta något jag starkt rekommenderar till er som letar efter en så perfekt och lyxig husbil som möjligt.

Knaus husbilar finns i många utbud beroende på vad du söker, destination, platser osv.  Du har flera olika steg för att välja din perfekta husbil. Först välja typ, d.v.s halv- eller helintegrerad, alt. en alkov.Här väljer du hur husbilen ska vara, kompakt, öppen, smart osv.  Därefter väljer du andra val på hur insidan ska se ut och hur sängar och andra tillhör ska vara placerade för maximerad komfort och så att det passar din stil. De halvintegrerade modellerna är- VAN TI, L!VE TI; SKY TI, SUN TI, L!VE WAVE och SKY WAVE. De helintegrerade husbilarna är- VAN I, SKY I, och SUN I. Alkovhusbilen är L!VE TRAVELER.

VAN TI serien har två husbilsmodeller (550 MD och 650 MEG) som båda är ganska lika men skiljer lite t.ex en meter längdskillnad. Denna serie är halvintigrerad och är gjord för att vara smidig, som knaus själv kallar den ”Vår snygga idrottsman” avgör hur smidig och enkel den är.

L!VE TI serien har tre olika planlösningar (590 MF, 650 MEG och 700 MEG) som skiljer sig i sovplatser samt längd vilket skapar ett val för de som har färre eller fler att även ha möjlighet att åka denna husbil. Denna serie ”Vår livliga modell” är gjord för att förenkla campinglivet samt att göra det likt ett vanlig boplats.

SKY TI serien finns i åtta olika planlösningar (590 MF, 650 MG, 650 MEG, 650 MF, 700 MX, 700 MG, 700 MEB och 700 MEG) vars olika lösningar har olika längder, sängplatser och sängtyper. ”Vårt universella geni” är en bästsäljare p.g.a det låga priset i jämförelse mot vad utbudet är, de små detaljerna som gör bilen för bra till utmärkt och som skapar en riktig härlig miljö mot priset du betalar.

SUN TI serien finns i fem varianter (650 MF, 650 MEG, 650 MG, 700 MEG och 700 MX) som erbjuder lite skillnad i längd men har samma motto, att stå emot de hårdaste vintrarna. Att kunna vara på skidresa med en husbil är ett måste och här är den rätta modellen för skidresor. De extra detaljerna som värme- samt dubbelgolv tillåter all snö att smälta bort samt hålla dig varm och skapa en mysig känsla.

L!VE WAVE serien har fyra olika planlösningar (650 MG, 650 MX, 700 MEG och 700 MX) och har olika planlösningar för att passa din stil. Denna husbil har kombinerat många smarta val för att se proffsig och snygg och samtidigt som den är väldigt smart.

SKY WAVE serien har tre planlösningar (650 MF, 650 MEG och 700 MEG) och har snygga och smidiga sovplatser. Den har flertal takluckor och fönster för att släppa in solljus och skapa himmelutsikt.

L!VE TRAVELER serien har tre planlösningar (550 DB, 600 DKG och  650 DG) och denna husbil är lite speciell då den är en alkov, har ett extrautrymme ovanför förarhytten. Denna husbil är utmärkt för ett sällskap med många resenärer då det finns möjlighet till många sovplatser och mycket utrymme.

VAN I serien finns i tre planlösningar (550 MD, 600 MG och 650 MEG) och den här husbilen är en helintegrerad husbil, med maximerade detaljer. Priset är högre då den är helintegrerad men du får det du betalar för.

SKY I har fyra varianter (650 LEG, 700 LEG, 700 LG och 700 LX) och denna husbil är gjord för maximalt utrymme.

SUN I har fem olika planlösningar i två olika serier, den tvåaxlade (700 LG, 700 LEG och 700LX)och den treaxlade (900 LEG och 900 LX). Den här serien är den lyxigaste du kan hitta. Den har allt du söker och är extremt lyxig, det betyder också att den är dyrare än andra modeller men den här har verkligen klass.