Carado husbil

Carado GmbH är en del av Erwin Hymer Group som säljer husbilar till ett bra pris med kvalite. ”Carado kännetecknas av pålitlig funktion, varaktigt värde och klassisk elegans”. Erwin Hymer Group jobbar med att förena husbils- och husvagnstillverkare.  Carado är kännt över hela världen och du kan hitta återförsäljare i flera länder runtom i världen. Bara i Sverige finns det ungefär femton återförsäljare, runtom i landet. De allra flesta återförsäljarna befinner sig i Europa, inga i syd- eller nordamerika, ett par i asien och två i oceanien, afrika inte heller.

Carado kommer i tre olika typer, alkov,  halv- och helintegrerad. De har även camper vans sedan 2017

Alkov husbilarna finns i tre olika modeller, två med våningssäng där bak och en med tvärsäng där bak. Alkoverna har mycket utrymme och erbjuder mycket plats för glädje. Dessa husbilar rekomenderas till större grupper som barnfamiljer t.ex.

Carados halvintegrerade husbilar är lite mindre och därmed smidigare och smartare, du får plats på smala gator och trots att utrymmet är optimerat, gör den smarta konstruktionen allt möjligt. Finns i nio olika modeller med drottningssäng, fransk säng. långbäddar och tvärsäng där bak, allt ger olika utrymmen, tillåtningar och komfortnivåer. De smarta husbilarna är snygga och finns i olika sorter för att passa just dig och din gemenskap.

De helintegrerade husbilarna är de största inom Carado och här finns mycket utrymme med ett förarsäte som är integrerat med resten av husbilen. De finns endast två husbilar som är helintegrerade från Carado, en med drottningssäng där bak och en med långbäddar där bak.