Bürstner husbil

 

 

Allmänt om Bürstner

I år har Bürstner funnits i 60 år. 60 år av husbilsskapande, uppgraderingar och lärdom. det syns att de har lärt sig hur man skapar husbilar då alla deras husbilar har några saker gemensamt, frihet och kvalité. Bürstner strävar hela tiden för din maximala upplevelse.

Viktig information

Det första du behöver veta när du ska köpa eller hyra en Bürstner är som sagt att du behöver körkort B-behörighet.

Bürstner modeller

Bürstner har en rad olika modeller, från familjehusbilar till husbilar för två, stora som små. De vanligaste modellerna är inom Bürstner Nexxo, Bürstner Ixeo, Bürstner Brevio och Bürstner Elegance. Alla finns i olika modeller samt att det finns andra typer förutom dessa fyra.

Bürstner Nexxo T729: är en lång husbil med mycket utrymme, som t.ex stort kylskåp och dusch. Trots storleken så är den inte speciellt svår att köra då storleken inte har en stor betydelse på körsätt. Husbilen väger från 3 till 4 ton och den kostar runt 600 000- 700 000 kr. Den går på diesel och drar ungefär 0.7 liter per mil. Det finns plats för 4 att åka men endast 2 sovplatser.

Bürstner Ixeo It 735: Då storleken är den samma som Bürstner Nexxo T729 finns det vissa ändringar, den är lite tyngre och är mer tillämpad för större grupper. Då dess vikt är tyngre p.g.a att ytan är mer fylld av t.ex. sängar. Det finns 4 sovplatser samt sittplatser och därmed är denna husbilstyp mer tillämpad för barnfamiljer. Ännu en skillnad är att den har separat dusch så att möjligheten att duscha och göra behov samtidigt finns. Ligger runt 700 000 kr.

Bürstner Brevio T 605: En lite mindre och enklare husbil som även har fyra sovplatser. Den är betydligt billigare men har därmed inte radio m.m. Den är ungefär en och en halv meter kortare i längd och 20 centimeter kortare i bredd. Inte det bästa som finns men ändå väldigt bra för vad du betalar.

Bürstner Elegance I 890 G: Här är en husbil med kvalité, den har allt och lite till för alla lyxlirare där ute. Då priset är högre inkluderar den så mycket som två meter längre längd och en meter bredare bredd, där AC, Farthållare och Köksfläkt finns. Priset ligger runt miljonen men det som dess skillnader gentemot andra husbilar är signifikant. Husbilens kostnad motsvarar runt 1 000 000 kr.