Adria husbil

Allmänt om Adria mobil

Adria mobil har funnits ett bra tag och deras första tillverkning var 1965 av en husvagn, sen dess har deras produktion utvecklats till husbilar, fler husvagnar och vans. Adria har lång erfarenhet inom husbilar och därför håller dem sin kvalité på hög nivå, såsom utvecklar och ändrar sig för att kundens njutning ska vara högst. Adria mobil strävar efter utveckling och de har husbilar för alla, men även husvagnar ifall det är något som frestar. ”Adria mobil – living in motion”

Husbilsmodelltyper

Adria har ett relativt stort utbud av husbilar och de har fem olika serier. De fem olika serierna är, Sonic, Matrix, Coral, Coral XL och Compact. De alla serierna har olika storlekar, priser och kvaliteer, allt beroende på hur kunden vill ha det. Lång eller kort, stor eller liten. Flerbäddad, enkelbäddad osv. Alla olika serier är olika typer av husbilar, alkov, halvintegrerad osv. Inom husbilarna finns en del olika modeller som erbjuder olika grader av klass till olika priser. De tre vanligaste är Supreme, Plus och Axess. Supreme har den högsta lyx-nivån med den bästa utrustningen och inredningen. Plus har en väldig bra utrustning samt balans jämtemot lyx. Axess är lite mindre och har inte samma lyx som de andra men har ändå allt för en komfortabel resa.

Sonic serien är husbilar med helintegration, lyxiga husbilar med möjlighet att bli personaliserade. Den har de tre olika husbillstyperna Axess, Supreme och Plus där alla erbjuder olika komfort nivåer samt lyx. Sonic serien har tio olika planlösningar varav fem tillhör Supreme, två tillhör och Axess och de sista tre planlösningarna finns inom Sonic Plus.

Matrix Serien är en serie av crossovers, fyllt med stil och lyx. Här kan du välja exakt hur husbilen ska se ut, kaross, textiler, färg och inredning. Allt för att den ska bli som mest personlig. Här finns också tio olika planlösningar där alla är lite olika, vissa har fem godkända sittplatser medan andra har fyra.

Coral serien är den halvintegrerade serien, en halvintegrerad serie på en ny nivå, dubbla plangolv och dubbla panorama fönster ger en ny känsla. Det stora utrymmet är också en faktor till dess lyx som skapar din komfort. Coral serien för den som söker mycket utrymme och hög lyx och kvalité.

Coral XL är alkovserien. Ganska lik Coral serien men lite större (XL). Den har en alkov med extra utrymme. Den här husbilen riktar sig mot större grupper som kräver fler sovplatser och mer utrymme. Det finns endast två modeller här, Plus och Axess, inte Supreme då den lyxnivån ej går att uppnå när så mycket utrymme krävs.

Compact serien är kompakt. Smart byggd för att använda utrymmet på bästa sätt p.g.a att det finns så pass lite utrymme. Här finns en speciell modelltyp, slide-out. Eftersom att storleken är liten så kan den vid parkerat läge fälla ut en del på den bakre delen för att skapa mer utrymme. Därför är den kallad ”slide-out”

Återförsäljare av Adria husbilar finns överallt i Sverige. Mestadels kring Stockholm och de södra delarna av landet, men även ett fåtal norrut i landet. Adria finns även i andra delar av Europa och har en ledande roll i både den Europeiska och den Svenska marknaden.